Privacyverklaring

  1. Inleiding

    In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

    Brianda Bruijnooge || Live with Love

    Deltastraat 5 || 4424 GC Wemeldinge (geen bezoekadres)

    0653925270 || info@livewithlove.nl (contact bij voorkeur via email)

    KvK: 63802775

  2. Live with Love

    Je leest momenteel de privacyverklaring van Live with Love. Live with Love is een webwinkel die handgemaakte interieuraccessoires verkoopt. Om jouw bestelling correct te kunnen verwerken zullen er persoonsgegevens door ons worden verzameld. In deze verklaring kun je lezen wat er met deze gegevens wordt gedaan.

    Heb je hierover vragen? Neem dan contact met ons op via info@livewithlove.nl

  3. Doel gegevens

    Jouw gegevens kunnen worden verzameld met betrekking tot de volgende doelen:

    – het verwerken van een bestelling (naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en emailadres)

    – contact opnemen, wanneer je een vraag stelt via het contactformulier (naam, emailadres en telefoonnummer)

  4. Ontvangers

    De volgende partijen ontvangen jouw gegevens wanneer je een bestelling plaatst in onze webshop:

    – Mijnwebwinkel.nl – de host van onze webshop en email

    – MyParcel – voor het versturen van jouw bestelling

  5. Opslag periode

De Belastingdienst schrijft voor dat een administratie 7 jaar bewaart moet worden. Indien je dus een order plaatst, zullen jouw gegevens 7 jaar door ons worden bewaard. Deze gegevens worden alleen verstrekt aan onze vervoerder zoals hiervoor genoemd zijnde MyParcel.

Wanneer je een vraag stelt via het contactformulier, dan zullen je gegevens worden verwijderd na

volledige afhandeling van de vraag.

6. Beveiliging

Jouw gegevens worden beveiligd opgeslagen op de servers van Mijnwebwinkel.nl. Deze zijn beveiligd doormiddel van een inlognaam en wachtwoord. De omgeving van onze webshop is tevens beveiligd doormiddel van HTTPS.

7. Rechten

Met betrekking tot de verwerking van je gegevens heb je de volgende rechten:

Recht op inzage Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Live with Love vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@livewithlove.nl. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectifieren door Live with Love. Stuur hiervoor een e-mail naar info@livewithlove.nl.

Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Live with Love vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens. Stuur hiervoor een e-mail naar info@livewithlove.nl.

Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Live with Love niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat Live with Love jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via info@livewithlove.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, idbewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren. 

8.Plichten

Wij verwerken jouw persoonsgegevens om jouw bestelling correct te kunnen versturen. Bij het ontbreken van gegevens wordt het proces vertraagd. Jouw gegevens zullen in geen geval aan derden worden verstrekt, uitgezonderd de partijen die hiervoor zijn genoemd.

9.Cookies

Wij maken binnen onze webshop geen gebruik van cookies.

We ship worldwide! For most countries the shipping costs are automatically calculated. Your country not there? Please send us an email info@livewithlove.nl so we can add the shipping possibility.

© 2014 - 2018 livewithlove | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel