Algemene voorwaarden

Algemeen
Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen de klant en LivewithLove. Een overeenkomst ontstaat 
zodra je een bestelling plaatst op www.livewithlove.nl.

Handgemaakte producten kunnen afwijken van de afbeelding op de website.

Prijzen

De prijzen op www.livewithlove.nl zijn bindend, hierover kan niet worden onderhandeld. Alle prijzen zijn vermeld in euro's inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten.

Voorraad
Indien artikelen niet voorraad zijn, worden zij z.s.m. voor u gemaakt. Op de website staat een indicatie van de 
levertijd. U wordt via mail op de hoogte gebracht van de exacte levertijd. Wol voor de dekens en sjaals wordt vaak pas besteld na betaling, we zijn hierbij afhankelijk van de voorraad van de groothandel. Mochten bepaalde kleuren (tijdelijk) niet op voorraad zijn dan wordt u hierover geïnformeerd.

Verzendkosten
Voor verzenden gelden de standaardtarieven van POSTNL (brievenbuspost en grote pakketten) en DHL. Deze zijn vermeld op de website en worden automatisch berekend. Alleen voor verzending met DHL graag de kortingscode gebruiken zoals vermeld op de homepage. Boven €250,- berekenen wij in Nederland geen verzendkosten.

Betaling
Betaling kan doormiddel van vooraf overmaken of bij afhalen in Wemeldinge. Bij vooraf overmaken geldt een betalingstermijn van 7 
dagen, wanneer er binnen de termijn niet is betaald, zal de order worden geannuleerd.

Levering
 - Pakketpost: levering vindt plaats door POSTNL, DHL of KIALA. Hierbij zijn de voorwaarden van POSTNL, DHL of KIALA van toepassing. De artikelen worden voor levering zorgvuldig ingepakt. Controleer de producten bij levering op schades/onvolkomenheden en mocht hier sprake van zijn neem dan meteen contact op met LivewithLove. Na betaling worden producten z.s.m. aangeboden bij 
POSTNL, DHL of KIALA.
 - Afhalen in Wemeldinge: na betaling ontvangt u een mail van Livewithlove, wanneer en waar u de bestelde producten kunt afhalen.

Retouren

Zie pagina Retourneren.

Klachten
Heeft u een klacht over een product, stuur dan binnen 5 werkdagen na levering een mail naar info@livewithlove.nl

Privacy
Uw gegevens zullen zorgvuldig worden behandeld en niet zonder uw toestemming worden verstrekt aan derden.

 

We ship worldwide! For most countries the shipping costs are automatically calculated. Your country not there? Please send us an email info@livewithlove.nl so we can add the shipping possibility.

© 2014 - 2019 livewithlove | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel